Magunkról

A Belső és Társa Kft. több évtizede a bőr-, cipő-, ruhaipari, valamint számos iparág megbízható kiszolgálója. Magas színvonalú termékeinkkel, széles választékunkkal, folyamatos technológiai fejlesztéseinkkel, valamint rugalmas kiszolgálásunkkal nem csak a legjelentősebb magyarországi vállalatok elismerését vívtuk ki, hanem számos európai és oroszországi cégét is.

Cégünk filozófiája, hogy Ön a kellékbeszerzését, gyorsan és egy helyen tudja lebonyolítani. Szakembereinkkel biztosítjuk Önnek a folyamatosan megújuló termékválasztékot, hiszen külföldi kiállításokat járva első kézből értesülünk a legfrissebb trendekről, melyek stílusjegyei azonnal bekerülnek kínálatunkba! Termékeink magas minőségben készülnek, és számos formában tesszük őket egyedivé, melyet eredeti Swarovski köveink, valamint több fajta műgyanta és festett színünk tesz lehetővé.

Kiemelt szolgáltatásunk, hogy vállaljuk elképzelések megvalósítását is, legyen szó az Ön logójával ellátott termékről, egy új formájú csatról, díszről, gombról, reklámtárgyról, emlék vagy sportéremről! Lehetőségeinek fantáziája szab határt! Önnek egy ötletre van szüksége, nekünk egy rajzra! A kettő, valamint gyors és precíz gyártástechnológiánk eredményeként, elképzelését néhány hét alatt átveheti a kívánt darabszámban!

Színválasztékunkban több mint 30 féle felület szerepel, melyek között számos nikkelmentes szín található!

Gyártásunk az ISO 9001:2008 szabványnak megfelelően működik, mely által is garantáljuk a pontos és gyors kiszolgálást, valamint a magas minőséget!Első osztályú iparági kiszolgálót keres?

0

év tapasztalatával

0

féle színben

0

féle termék

0

féle variációban

Kik vagyunk mi?

Ganasi-Belső László

Ganasi-Belső László

Alapító és tulajdonos

Mézesné Belső Hédi

Mézesné Belső Hédi

Tulajdonos, értékesítési vezető

Gyurkó Dóra

Gyurkó Dóra

Tulajdonos, pénzügyi vezető